Företagare

FÖRETAGARE


Efter succén 2019 drömmer vi nu om att få presentera Skåne Epameet 2022. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer. Stay tuned!

Företagare


Vill ert företag vara med och synas på Skånes Epameet?


Det finns många sätt att delta på Skåne Epameet. Till exempel med vinster i någon av alla våra tävlingar eller utställningsklasser. Och/eller vara på plats och träffa hundratals bil- och epaintresserade ungdomar. Dagens epaåkare är ju även morgondagens bilbyggare!


Tveka inte att höra av dig till vår sponsoransvarig, så diskuterar vi hur ert företag syns på bästa sätt.


Kontaktuppgifter hittar du under fliken kontakt.Varför Skåne Epameet?
Det har blivit en hel del Epa- och bilträffar för Ellinor 17år och hennes Epa, som till och med vunnit första pris. Men oftast är det antingen en träff som utgår från någon parkering och tyvärr även ibland en hel del klagomål från lokalbefolkning och ägaren till parkeringen. Eller så har det varit en hörna av en bilträff där det delas ut tre priser vilket oftast går till dem med den mest påkostade Epan, alltså störst plånbok.


Drömmen och planerna började smidas om att göra en renodlad epaträff fylld med tävlingar, utställningsklasser och massor av priser. Tillsammans med systern Izabella 19år började de utformade en projektplan och presenterade den för Leader - Ung kraft och vilja. Leader gillade idén och projektet drog igång. Efter det har de lyckas få flera företag att tro på idén och gått in och sponsrat.


Tanken är att samla ungdomar, att inte exkludera, därför har vi valt att ha fri entré så alla kan komma. Vi vill tvätta bort den ibland orättvisa stämpeln om stökiga ungdomsträffar genom att bjuda in allmänheten för att beskåda alla fina epor, och även kanske kunna locka fler tjejer till Epa världen. Vi hoppas att oavsett vilken kategori du tillhör; epaägare, blivande eller fd epaägare, besökare barnfamilj, sponsor, eller vad det nu kan vara, att du uppskattar den här träffen lika mycket som vi bakom den, så att vi kan göra den till ett årligt evenemang och lite kaxigt också sikta på att bli Sveriges största epaträff!