om oss

Skåne Epameet

Det finns en anledning till att just vi gör just Skåne Epameet. Här berättar vi mer om historien bakom och hur den kom till.

Varför Skåne Epameet?

2019 hade det blivit en hel del Epa- och bilträffar för Ellinor då 17år och hennes Epa. Men oftast var det antingen en träff som utgick från en parkering med tyvärr en hel del klagomål från lokalbefolkning och ägaren till parkeringen som följd. Eller så var det en hörna av en bilträff där det delades ut totalt tre priser, vilket oftast går till dem med den mest påkostade Epan, alltså störst plånbok.

Drömmen och planerna började smidas om att göra en renodlad epaträff fylld med tävlingar, utställningsklasser och massor av priser. Tillsammans med systern Izabella då 19år började de utformade en idé.

Tanken var att samla ungdomar. Att tvätta bort den ibland orättvisa stämpeln om stökiga ungdomsträffar genom att bjuda in allmänheten för att beskåda alla fina epor, och även kanske kunna locka fler tjejer till Epa världen. Oavsett vilken kategori besökaren tillhörde; epaägare, blivande eller fd epaägare, barnfamilj, sponsor, eller vad det nu kan vara, skulle det här vara en dag för gemenskap.

Träffen blev en succé och lite kaxigt ställdes siktet in på att bli Sveriges största epaträff!

2020 var pandemin en faktum, men 2022 var vi tillbaka på motorbanan Ring Knutstorp!

2023 är vi återigen vid Söderåsens Wärdshus i Billesholm, självklart med massor av tävlingar, priser och ett fantastiskt umgänge precis som tidigare år. Med samma mål som vi haft i sikte sedan dag ett, kämpar vi för att nå ut till hela Sveriges epa-ungdomar och växa!